Tietoa meistä

Taavetti Nuto ja Jani Ala-Erkkilä

Yhteinen historiamme alkaa yli 35 vuoden takaa (vaikka olemmekin parikymppisiä) kotikonnuiltamme Sastamalan Kiikoisista. Meitä on pienestä pitäen yhdistänyt intohimo urheiluun ja lentopallon parissa olemme eniten yhteistä aikaa viettäneet. Toki yhdessä on tullut pelailtua lähes kaikkia pallopelejä tenniksestä salibandyyn. "Ei sen lajin niin väliä, kunhan siinä on pallo!" 

Viime elokuussa Porissa pelattujen padelpelien jälkeen pohdimme, että olisipa mukava harrastaa näin siistiä ja sosiaalista lajia myös kotiseudulla. Tämä ajatus konkretisoitui ja niin sai alkunsa yrityksemme Padelix Oy. Kentät ovat rakentumassa Sastamalaan, Huittisiin ja Kankaanpäähän. Sastamalan ja Huittisten osalta kentän pohjat ovat valmistuneet marraskuussa 2020. Kankaanpäässä pohjatyöt aloitetaan huhtikuun 2021 alussa. Varsinaiset kenttärakennelmat saapuvat Espanjasta Suomeen keväällä ja tavoitteena on, että kaikilla kentillä pelataan viimeistään huhti-kesäkuussa 2021. 

Haluamme luoda Padelixin ja koko meidän toiminnan ympärille aktiivisen padelyhteisön. Tähän tarvitsemme teidän kaikkien apua. Otathan siis Padelixin seurantaan Instagramissa ja Facebookissa! Pieni vaiva sinulle, iso arvo meille! "Ensi keväänä pistetään yhdessä padelix!"