Yhteistyökumppanit

Suurkuva

Suurkuva on erityisen hyvä asiakasyrityksen facelifteissä eli logistiikan, viihtyisyyden, turvallisuuden ja imagollisuuden buustaamisessa. Samasta talosta saa niin opasteet tuotantoalueelle, erilaiset kyltit ja liikennemerkit, kahvio-, neuvottelu- ja esittelytilojen stailaukset, messuosastot kuin LEAN-taulutkin. Voimme toimia tuotannollisena osana projektia tai olla mukana suuremmalla paketilla: suunnittelu yrityksen grafiikan mukaisesti, tuotanto ja työt eri materiaalein, purku- ja asennustyöt.

Katso mitä olemme saneet aikaiseksi www.suurkuva.fi

Webtalo

Toteutamme laajojakin verkkonäkyvyyden konsepteja, aina nettisivuista messujen videoesityksiin. Verkkosivuprojekteissa työskentelemme mielellämme kokonaisvaltaisesti: sovittaessa toteutamme niin sisällöntuotannon, kuvaukset/kuvituksen, SEO-optimoinnin, tietoturvapäivitykset kuin muutkin päivitykset sivustolle. Tarjoamme myös laadukkaan yhteistyöverkoston, jonka avulla sähköiset palvelumme kattavat laajatkin kokonaisuudet.

Katso mitä olemme saneet aikaiseksi www.webtalo.fi.

Kankaanpääläinen @Emron toimittaa brodeerattuja ja painettuja tekstiilejä, työvaatteita sekä mainos- ja liikelahjoja kaikkialle Suomeen. Emronilla brodeerataan irtomerkkejä sekä toteutetaan suoria brodeerauksia tuotteisiin. Lämpösiirtokuvalaitteet puolestaan mahdollistavat teknisten ja ohuiden materiaalien painattamisen. Laaja valikoima ja oma tuotemyynti tuovat asiakkaalle ideoita ja valinnan varaa.

Emron - Visualisoi unelmasi ja brändää se tyylillä!

K-citymarket Kankaanpäästä hankit kätevästi lähes kaiken perheesi arkeen ja juhlaan - helposti yhdellä kertaa. Citymarketista löydät Suomen monipuolisimman ja laajimman valikoiman elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä merkkituotteita. Kauppiasyrittäjät Tiina ja Kimmo palvelevat aina iloisella mielellä ja pitävät huolen myös pientuottajien/lähiruoan tarjonnasta myymälässään. Tarjoukset ovat varmasti ajankohtaisia ja edullisia, joten ei muuta kuin kaupoille Kankaanpäähän!

Joutsenten reitti ry on yksi maamme 55 alueellisesta kehittämisyhdistyksestä. Yhdistyksen tavoitteena on ruohonjuuritason kehittämishankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla parantaa maaseudun elämän laatua. Hankkeet perustuvat yhdistyksen kehittämissuunnitelmaan ja niitä voivat hakea oikeustoimikelpoiset yhteisöt.outsenten reitti ry toimii siltana viranomaistahojen ja hanketoteuttajien välillä avustamalla hakijoita muokkaamaan ideansa hankkeeksi.

Joutsenten reitti ry:n toimialueen erityispiirteisiin kuuluu voimakas ruohonjuuritason kehittämistoiminta, mikä ilmenee aktiivisten kylätoimikuntien kautta. Joutsenten reitti ry:n toiminta perustuu maaseudun kehittämissuunnitelmaan, jonka tavoitteena on elämän laadun parantaminen. Keinoina ovat toimeentulo- ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja muutoksenhallintataitojen kohentaminen.

Joutsenten reitti ry on saanut nimensä toimialueen runsaista vesistöistä, joita seuraillen kansallislintumme laulujoutsenet muuttavat. Pellot, metsät, suot ja kumpuileva maasto tekevät alueesta moni-ilmeisen mosaiikin.

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan alueen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä. Luodaan meille parempi ja pitovoimaisempi arki yhdessä!


Aito Säästöpankki palvelee asiakkaitaan paikallisesti ja suurella sydämellä 15 kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Löydä lähin konttorisi ja varaa aika - pistetään taloutesi kuntoon.

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saat sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle.